Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi de poliţişti, datorită comportamentului civic al constănţenilor

ro

21 May, 2015 14:11 1352 Marime text
Poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa au fost sesizați, ieri, în jurul orei 19.33, prin SNUAU 112 de un bărbat din Constanța, cu privire la faptul că a reținut o persoană care a forțat geamul unui apartament, situat pe strada Fundătura 1 Mai.
 
Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a identificat şi reținut pe A. Demirel de 20 ani din Medgidia.
 
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că A. Demirel a forțat cu o șurubelniță rama ferestrei apartamentului, cu intenția de a pătrunde în imobil.
 
Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi a fost introdus în CRAP - IPJ Constanta, urmând ca, astăzi, să fie prezentat Parchetului și Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
De asemenea, la aceiaşi dată, în jurul orelor 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, despre faptul că, un bărbat a pătruns în curtea unui imobil din municipiul Constanţa, situat pe strada Vulturului.
 
Patrula din cadrul Secţiei 4 deplasată la faţa locului a reţinut şi identificat pe      Nicolae P. 48 de ani, care a pătruns în curtea imobilului prin escaladarea gardului, fiind surprins de patrula de poliţie în timp ce forţa uşa de acces a respectivei locuinţe.
 
În cauză poliţiştii continuă cercetările, cu bărbatul în stare de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii