Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși cu etnobotanicele asupra lor!

ro

10 Jul, 2015 10:44 1659 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa cinci persoane care aveau asupra lor 19 pliculeţe ce conţineau muguri, dar şi substanţe vegetale halucinogene de culoare verde. Acțiunea a avut loc ieri dimineață, când un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în Constanţa, zona Gară, a observat o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea militarilor, tînărul de 26 ani, a aruncat pe jos ţigareta şi a fugit. El a fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.
Asupra lui, jandarmii au mai găsit zece pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde. Trei ore mai târziu, jandarmii au surprins în zona CET, trei  tineri, care aveau asupra lor nouă pliculeţe de staniol cu  muguri şi substanţe vegetale halucinogene de culoare verde.  Cele 19 plicuri vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii