Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins pe autostrada Bucureşti - Constanţa în timp ce circula cu viteza de 214 km/h

ro

04 Oct, 2013 14:19 1700 Marime text
Un tânăr de 19 ani, din comuna Vidra, judeţul Ilfov, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti - Constanţa, în timp ce circula pe A2, cu viteza de 214 km/h.

    
    Astăzi, în jurul orei 12.20, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. - Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie A2 au depistat un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Soarelui (A2), la km. 96, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, conducând cu o viteză de 214 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.



ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii