Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist

ro

25 May, 2016 21:03 1453 Marime text
Ieri, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Direcția Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Județul Ilfov (DAMBJI), sub coordonarea procurorului competent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, l-au prins în flagrant pe P.G.A. cu ocazia remiterii, cu titlul de mită, a sumei de 900 lei unui ofițer din cadrul IPJ Ilfov, pentru ca acesta să nu își îndeplinească corespunzător atribuțiile de serviciu.
 
În cursul aceleiași zile, la DAMBJI s-a înregistrat denunțul polițistului prin care a sesizat faptul că, la aceeași dată, l-a identificat pe P.G.A. conducând un vehicul fără a deține permis de conducere, ocazie cu care i-a întocmit dosar penal. Cu acest prilej, conducătorul auto i-a promis polițistului, în mod repetat, sume de bani cuprinse între 200 și 800 lei pentru a nu continua cercetările și a distruge documentele de constatare întocmite.
 
Față de P.G.A. s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită și s-a dispus măsura controlului judiciar. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii