Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins cu motorina ilegală în căruță

ro

26 Jul, 2016 11:07 1427 Marime text
Un individ cu 400 de litri de motorină, transportată ilegal în căruță, a fost prins de polițiștii de frontieră constănțeni.

Iată comunicatul oficial al reprezentanților Gărzii de Coastă:

În data de 25.07.2016, în jurul orei 19.10, poliţiştii de frontieră din cadrul   Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa, judeţul Constanţa, au oprit pentru control, în zona de competenţă, un atelaj hipo, condus de cetăţeanul român T.V., în vârstă de 57 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma controlului, în atelajul hipo a fost găsită cantitatea de 400 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în 2 butoaie metalice, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a găsit cele două butoaie pe malul fluviului Dunărea, ascunse în vegetaţie, după care le-a încărcat în atelaj, cu intenţia de a le duce acasă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cei 400 de litri de produs petrolier, în valoare de 800 lei, şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 229, alin. 1, lit. b, Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii