Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principala suspectă în cazul crimei de la metrou nu a crezut că victima sa a decedat. Magdalena Șerban a susținut că imaginile sunt trucate

ro

20 Dec, 2017 07:41 2566 Marime text
Avocata Magdalenei Șerban, principala suspectă din cazul crimei de la metrou, a declarat marți seară că femeia nu a crezut că victima sa, Alina Ciucu, a murit, în momentul în care a fost condusă la audieri.
 
Suspecta a cerut să vadă un act de deces, a declarat avocata Magdalenei Șervan, marți seară, la Antena3. Aceasta a spus că Magdalena Șerban s-a recunoscut în înregistrările de pe camerele de luat vederi de la metrou, însă le-a spus anchetatorilor că imaginile sunt fabricate, conform Romaniatv.ro. 
 
Întrebată dacă o cunoștea pe Alina Ciucu, tânăra pe care a aruncat-o în fața metroului, Magdalena Șerban a răspuns: „Un pic”, a mai spus avocata criminalei de la metrou.
 
Avocata a mai precizat că Magdalena Șerban a vizualizat imaginile tentativei de crimă și imaginile crimei. Nu a plâns, ci ”a avut o reacție de țipete, urlete, de neliniște. Ar fi vrut să se ridice de pe scaun și să plece”.
 
Suspecta le-a mai spus anchetatorilor că a fost internată în spital, în perioada în care a fost în Spania, și că are acte medicale cu privire la boala sa.
 
Magdalena Șerban așteaptă ca medicii psihiatri să înceapă examinarea ei și să stabilească dacă a avut discernământ când a ucis. Conform procedurilor judiciare, suspecta a fost pusă să-și dea acordul în scris pentru a putea fi expertizată psihiatric fie în închisoare, fie într-un spital din rețeaua civilă.
 
De aproape o săptămână, criminala de la metrou este închisă într-o celulă specială a spitalului Penitenciar Jilava, o cameră de protecție complet capitonată în care nu există mobilier cu colțuri, încăpere în care riscul de a se răni este zero. În acest spațiu, Magdalena Șerban așteaptă ca procedurile medicale prin care specialiștii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ să fie demarate.
 
Sursa: Romaniatv.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii