Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prin ce trece de șase luni un bărbat care a fost implicat fără nicio vină într-un accident rutier

ro

12 Jan, 2017 08:24 3901 Marime text
Situație tragicomică într-o localitate din județul Iași. Un bărbat, implicat fără vină într-un accident rutier provocat de o constănțeancă s-a trezit cu jumatate de mașină "sechestrată" în curtea unui pășcănean. Deși a încercat în repetate rânduri să-și recupereze autoturismul, bărbatul a fost întâmpinat cu furci și topoare. Mai mult, acesta a ridicat un gard în jurul mașinii, pentru ca autoturismul să nu poată fi luat de proprietar, potrivit bzi.ro.
 
Totul s-a întâmplat pe 11 august 2016, în suburbia Găstești a  municipiului Pașcani, pe DN 28A, în urma unui accident rutier soldat cu victime. O constănțeancă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca VW, nu a oprit și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism marca Ford la volanul căruia se afla Marinel Boca, din Pașcani. În urma impactului violent, Fordul a fost proiectat în curtea familiei Tarca și a intrat în coliziune cu un foișor unde a izbit o bancă pe care se afla o fetiță de opt ani care a fost rănita ușor.
 
Cu toate că a apelat și la instanță, bărbatul nu a găsit o cale să își recupereze autoturismul care este acum jumătate în curtea locuitorului din Pașcani și jumătate pe domeniul public. Se pare că familia celui care a reținut autoturismul dorește să obțină mai multe daune din partea bărbatului care le-a stricat gardul și le-a rănit fetița și de aceea refuză să-i restituie acestuia bunul.
 
Sursa: bzi.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii