Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul dispecerat din Constanţa care pune la dispoziţia clienţilor o aplicaţie pentru comenzi online

ro

17 Oct, 2016 13:27 6371 Marime text
City Taxi a devenit primul dispecerat din Constanţa care pune la dispoziţia clienţilor aplicaţia proprie pentru comenzi online. Astfel, poţi comanda un taxi fără a mai fi nevoie să apelezi dispeceratul.

„În primă fază, impresiile sunt preponderent pozitive. Credem că am oferit un serviciu adaptat vremurilor pe care le trăim, iar acest lucru a fost făcut după realizarea unui sondaj în rândul clienţilor, clienţi care, în majoritatea lor, s-au declarat interesaţi de această posibilitate”, ne-au spus cei de la City Taxi Constanţa.


Au primit, până în acest moment, un singur feedback negativ cu privire la partea de design:

„Am primit un singur feedback negativ, dar acela se referea strict la partea de design. Cum gusturile în materie de design sunt subiective, vom încerca să ne formăm o părere despre linia de design agreată de majoritatea utilizatorilor şi vom oferi un update în acest sens. La această variantă, designul (culori şi fonturi) a fost gândit pentru a oferi o vizibilitate cât mai bună, atât în condiţii de luminozitate redusă, cât şi în condiţiile în care telefonul este utilizat într-un mediu însorit.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii