Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul cros costumat din Constanța

ro

28 Oct, 2015 13:12 2592 Marime text
Pe 31 octombrie, începând cu ora 17.00, Asociația Sportivă Sanasport Constanța organizează crosul HelloWeRun, primul cros costumat din orașul Constanța.

Evenimentul, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”, are menirea de a promova sportul de masă, beneficiile acestuia și celebrul maraton din stațiunea Mamaia.

Cursa de alergare „HelloWeRun” va avea loc în Centrul Vechi al Constantei, pe distanța de doi km, fiind o cursă predominant distractivă și degajată, unde micii și marii sportivi se pot întrece în idea de sport și mișcare în aer liber pentru promovarea sănătății și a distracției. Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar după momentul de premiere festivitatea va continua cu muzică, ceai și vin fiert.

În ziua de sâmbătă, va avea loc procesul de validare a înscrierilor, semnarea declarațiilor pe propria răspundere și ridicarea KIT-urilor de participare. Startul se va da începând cu ora 17.00, iar traseul va fi Piața Ovidiu - Bl. Tomis – Muzeul de Arta Populară Constanța – Muzeul Național de Istorie – Piața Ovidiu.

HelloWeRun este primul eveniment care deschide oficial pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016, care va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță.

Cei interesați să participle la cursa „HelloWeRun” sau la Maratonul Nisipului  se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii