Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul spune că s-a diminuat corupţia la Constanţa “E greu să-i dai mită lui Mazăre şi nici eu nu eram prost să cer”

ro

09 Apr, 2012 07:38 1001 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost partenerul de dialog pe teme politice şi administrative al lui Cristian Leonte şi al jurnaliştilor Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc în ediţia din 8 aprilie a emisiunii "După 20 de ani" difuzată de ProTV de la ora 10:00.

"Nu vreau să îmbătrânesc ca Iliescu, în politică", a afirmat Mazăre, care a mărturisit că se consideră un model bun de primar pentru că "a făcut multe lucruri". Cu toate acestea, primarul în funcţie de 12 ani al Constanţei a mărturisit că nu doreşte să devină lider politic naţional, pentru că asta ar însemna "să-şi sacrifice viata".

Nimeni nu are şanse la primăria Constanţei, e de părere Mazăre, care, între ultimele sale realizări menţionează ridicarea a două cartiere noi în oraşul de la malul mării, deşi recunoaşte că el stă cu chirie.

Primarul care afirmă despre sine că este "un spectacol cu totul" este de părere că în timpul mandatului său corupţia s-a diminuat la Constanţa. El însuşi nu a fost niciodată în pericolul de a i se oferi mită pentru că, spune edilul Constanţei, "e greu să-i dai mită lui Mazăre şi nici eu nu eram prost să cer".

Radu Mazăre nu s-a hazardat în predicţii despre rezultatele viitoarelor alegeri, susţinând că nu este nici vrăjitoare nici mafalda pentru a ghici aleşii, însă se declară mulţumit de alianţa cu PNL.

Sursa: http://www.protv.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii