Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei “Mai bine îmi tai o mână decât să semnez pentru groapa de deşeuri a italienilor”

ro

25 Mar, 2011 20:26 1203 Marime text

Primarul Oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că a început urmărirea penală în cazul celor care au emis documentele necesare avizării Centrului de deşeuri industriale periculoase de la Năvodari.

La conferinta de presă a fost prezent si părintele Salomia Andrei, în calitate de reprezentant al societătii civile si presedinte al Consiliului Consultativ al Oraşului Năvodari, arătând că "cei 40.000 de cetăţeni ai oraşului nu sunt de accord cu groapa de deşeuri. Dorinţa de a nu avea această groapă de deşeuri este a noastră, a cetăţenilor, iar primarul exprimă voinţa noastră. Noi nu îi vom permite să autorizeze această groapă", a spus părintele.

La rândul său, Primarul Nicolae Matei a spus că se va lupta în continuare ca groapa să nu devină funcţională, arătând că începerea urmăririi penale împotriva celor care au emis documente favorabile investiţiei îi deschide noi perspective de a ataca hotărârea judecătorească ce obligă primarul să avizeze investiţia italianului Roberto Vincentelli. "Mai bine îmi tai o mână decât să semnez pentru groapa de deşeuri a italienilor", a afirmat edilul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii