Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mangaliei promite că preţul gigacaloriei nu va depăşi 300 de lei

ro

17 Oct, 2012 14:48 1072 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut, ieri, o întâlnire cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură, context în care s-a discutat despre reabilitarea blocurilor şi furnizarea agentului termic, odată cu apropierea sezonului rece.
În cadrul discuţiilor cu reprezentanţii asociaţiilor de locatari, şeful administraţiei publice locale din Mangalia „i-a asigurat pe cetăţeni că furnizarea agentului termic se va face la un preţ real, ce nu va depăşi suma de 300 de lei/gigacalorie“, se arată într-un comunicat de presă.
„Pentru că se apropie cu paşi repezi sezonul rece, vreau să vă asigur că preţul căldurii şi al apei calde nu va fi mai mare de 300 de lei/gigacalorie. În acest sens, dorim să contribuim la sporirea confortului termic din casele oamenilor. De asemenea, suntem în discuţii cu reprezentanţii RAJA, în vederea reducerii preţului la apa potabila“, a precizat edilul şef al Mangaliei.
În ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor, primarul a menţionat că se aşteaptă cererile din partea asociaţiilor de proprietari pentru a putea fi făcut un studiu de fezabilitate, care va fi depus la Ministerul Dezvoltării, spre aprobare.
Conform comunicatului mai sus menţionat, tot ieri, la sediul Primăriei Mangalia a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Primăriei şi ai ONG-urilor pe tema reducerii numărului câinilor fără stăpân.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii