Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Robert Negoiță repară școlile cu firma unuia dintre inculpații din dosarul Mazăre

ro

27 Sep, 2014 09:03 2342 Marime text
Primăria Sectorului 3, condusă de social democratul Robert Negoiță a acordat un contract de aproape 200 milioane de lei pentru reparații curente și capitale la școlile din sector și la toate clădirile aflate în administrarea Primăriei, informează Evenimentul Zilei.

La licitația organizată de Negoiță au participat 10 firme din care numai trei au îndeplinit condițiile puse de primărie. Firmele câștigătoare sunt SC Energo Drobeta SA Drobeta Tunu Severin, județul Mehedinți, asocierea dintre Unicon SA- SC Marca Telecom-Asix Design și asocierea dintre SC Alexander Hidro Project și SC Eurocors Construcții AG. Firma din Mehedinți este controlată tot de o firmă din Capitală.

Marca Telecom eset controlată de Sergiu Mihai Ceacîreanu. Ceacîreanu este unul dintre cei 37 de inculpaţi pe care procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au trimis în judecată în legătură cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, în dosarul Radu Mazăre.

sursă text și foto: Evenimentul Zilei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii