Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristian Radu a repartizat locuinţe ANL unor familii din Mangalia

ro

16 Jan, 2014 22:45 1814 Marime text
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a înmânat, joi, cheile apartamentelor repartizate unui număr de şapte beneficiari în blocurile ANL de pe strada Oituz. Este vorba despre apartamentele eliberate de foştii chiriaşi, în urma verificărilor efectuate de municipalitate. „După cum se ştie, unii dintre cei care locuiau în blocurile ANL nu mai îndeplineau condiţiile legale de a ocupa acele locuinţe, fiind astfel obligaţi să le elibereze. În acest fel, au fost puse la dispoziţia autorităţilor locale 4 garsoniere, 2 apartamente cu 2 camere şi un apartament cu 3 camere. Toate acestea au fost repartizate acestor cetăţeni, care erau înscrişi de mai mulţi ani pe lista de priorităţi, aceasta fiind aprobată de Consiliul Local, în cursul anului trecut şi publicată pe site-ul Primăriei. De asemenea, am depus la ministerele de resort documentaţia necesară construirii unui număr de 84 de locuinţe în municipiul Mangalia”, a precizat primarul din sudul litoralului.
Noii chiriaşi sunt familii compuse din două, trei şi respectiv patru persoane. „Una dintre garsonierele repartizate a fost refuzată de beneficiarul iniţial, ulterior  fiind atribuită următorului înscris pe lista de priorităţi.Titularii contractelor de închiriere au vârste de până în 35 de ani şi îndeplinesc toate condiţii prevăzute de lege pentru a primi locuinţele în chirie. Aceştia vor plăti chirie la Primărie, conform reglementărilor din legea ANL”, se menţionează într-un comunicat de presă.
În perioada următoare vor mai fi repartizate alte locuinţe sociale şi de închiriere celor care îndeplinesc condiţiile legale în acest sens. Locuinţele se află în zonele Dobrogea II şi M.I. Dobrogeanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii