Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie „Depolitizarea instituţiilor publice este soluţia pentru un trai demn şi decent“

ro

01 Sep, 2014 10:42 2700 Marime text
Primarul comunei Peştera a remis opiniei publice o scrisoare deschisă prin care face un apel pentru depolitizarea instituţiilor publice. Valentin Vrabie îşi susţine punctul de vedere referitor la posibila reformă a clasei politice despre care se vrobeşte de ani de zile, sau despre modernizarea statului român şi îmbunătăţirea nivelului de trai, fără ca acestea să se realizeze măcar puţin.

“După cum bine ştiţi, zilele trecute a fost adoptată ordonanţa de urgenţă privind migraţia aleşilor locali, prin care se dă posibiliatea acestora - primari, consilieri locali sau judeţeni, preşedinţi de consilii judeţene - ca în timp de patruzeci şi cinci de zile să îşi aleagă partidul din care vor să facă parte, făra a  pierde mandatele pentru care au fost aleşi. Deci regulile sunt făcute din nou pentru a fi schimbate şi aplicate discreţionar”, susţine Valentin Vrabie în scrisoarea remisă.
 
 “Vă adresez şi prin intermediul acestei scrisori propunerea mea de a susţine depolitizarea instituţiilor publice şi vă solicit să oprim acest comerţ cu funcţiile publice practicat de Guvernul Ponta”, conchide primarul independent al comunei Peştera, Valentin Vrabie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii