Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii de comune din judeţ, în şedinţă de lucru Se vehiculează ideea alegerii unei noi conduceri a ACoR

ro

24 Aug, 2012 14:37 1071 Marime text

Asociaţia Comunelor din România, filiala Constanţa (ACoR), se întruneşte astăzi în şedinţă de lucru. Întâlnirea va avea loc la ora 14.00 în localitatea Lumina. Sunt aşteptaţi să participe la eveniment cei 59 de primari de comune din judeţ.

Preşedintele ACoR, ec. Mariana Gâju, a precizat că în cadrul şedinţei de lucru se va discuta despre necesitatea înfiinţării unui serviciu de audit financiar, dar şi despre angajarea în cadrul ACoR Constanţa a unui expert judiciar care să vină în sprijinul primăriilor din judeţ.

O altă problemă ce va fi abordată priveşte realocarea fondurilor europene nefolosite şi redistribuirea lor pe Măsura 322, întrucât la nivelul ţării şi implicit al judeţului sunt declarate eligibile, dar fără finanţare zeci de proiecte depuse pe această măsură.

De asemenea, se va discuta despre preluarea şi organizarea unui eveniment deosebit devenit tradiţie şi denumit Festivalul Cicârlău „Alină-te dor, alină". Mariana Gâju a precizat că prima filială ACoR care va organiza acest eveniment de excepţie este cea constănţeană.

De asemenea, se vehiculează ideea că în cadrul acestei şedinţe vor avea loc şi alegerile pentru desemnarea noii conduceri.

Preşedintele ACoR Constanţa, ec. Mariana Gâju a precizat că şedinţa de lucru are cu totul alt scop şi că alegerile vor avea loc abia în toamnă.

„Este o şedinţă de lucru, nu a fost convocată Adunarea Generală a ACoR. Ca atare, organizarea alegerilor pentru stabilirea unei noi conduceri nu ar fi statutară", a explicat Gâju.

Pe de altă parte, preşedinta ACoR a menţionat că în cadrul acestei şedinţe poate fi stabilită dată în care va avea loc Adunarea Generală a ACoR, adunare în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii