Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa a eliberat mai multe autorizaţii de construcţie pentru CNAPMC. Ce lucrări se vor realiza anul acesta?

ro

03 Jan, 2018 18:12 2778 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat la sfârşitul anului trecut mai multe autorizaţii de construcţie. O parte dintre acestea au fost solicitate de C.N. Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Una dintre autorizaţii vizează executarea de lucrări de construire în regim de urgenţă pentru remediere şi consolideri la anvelopa perete exterior la o magazie, investiţie realizază de SC Chimpex SA,  în incinta port, dana 55. În acest caz,  certificatul de urbanism înregistrat cu nr. 152714 a fost emis pe 28.11.2017.
Cea de-a doua autorizaţie de construire emisă de municipalitate vizează modificare proiect în cursul execuţiei, “Modernizare Clădire Post Control”. Proiectul presupune reconfigurarea, recompartimentarea, extinderea şi etajarea unui imobil, modernizare obelisc, fluidizare circulaţie rutieră şi pietonală, istalaţii şi echipamente monitorizare, modernizare drum acces P1 – Gara Martimă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 03 Jan, 2018 18:59 mari investiții!!!!!