Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa susţine cu jumătate de milion de lei evenimentul nautic organizat de asociaţia lui Gabriel Comănescu

ro

31 Aug, 2016 19:44 3197 Marime text
Primăria Constanţa susţine financiar evenimentele nautice de toamna aceasta de la malul mării. Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat că municipalitatea a aprobat acordarea sumei de 500.000 de lei pentru Regata Marilor Veliere, eveniment anual, desfăşurat în perioda 8 – 11 septembrie, în Portul Constanţa.

De asemenea, Primăria Constanţa va mai aloca 16.500 de lei şi pentru Regata anuală de pe lacul Tăbăcărie.

UPDATE
Regata Marilor Veliere face parte dintr-o serie de regate internaționale ce se desfășoară în fiecare an, începând din 1956, sub egida Sail Training International. La Constanţa, evenimentul este organizat de Navigator Yacht Club - asociaţia non-profit fondată de omul de afaceri Gabriel Comănescu -,  în parteneriat cu Academia Navală Mircea cel Bătrân și Liga Navală Română, cu sprijinul Administrației Porturilor Maritime Constanța.

La ediţia de anul trecut, Regata Marilor Veliere a beneficiat de susţinere şi din partea Grup Servicii Petroliere, ca partener, alături de Asociaţia Navigator Yacht Club, CN APMC şi, desigur, Primăria Constanţa, după cum se arată într-un material al agenţiei Agerpres.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 31 Aug, 2016 22:20 Comanescu organizează,APC plătește.