Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria anunţă pensionarii că au fost păcăliţi Puii lui Mazăre, „îngrășați“ cu apă înghețată

ro

27 Oct, 2012 18:21 2659 Marime text

dsc07154.jpgBeneficiarii ajutoarelor oferite de Primăria Constanța, din iniţiativa primarului Radu Mazăre, au descoperit că puii din pachetele cu alimente s-au „îngrășat" cu apă înghețată. Unii au făcut sesizări, alții însă și-au făcut friptură din ceea ce a mai rămas după decongelare.

3062.jpg

Trei tone din puii congelați, livrați în perioada 15-19 octombrie, către beneficiarii ajutoarelor oferite de primăria Constanța, conțineau mai multă apă ca de obicei. Din acest motiv reprezentanții primăriei au solicitat ca societatea Geocor SRL, cea care a câștigat contractul de furnizare a puilor, să schimbe întreaga cantitate. „Am cerut societății Geocor Trade IMP-EXP SRL să schimbe trei tone de pui din cantitatea de 80 de tone, deoarece aceaștia conțineau mai multă apă ca de obicei. De asemenea, rugăm beneficiarii pachetelor oferite de primărie ca în cazul în care produsele sunt deteriorate să revină la punctele de distrubuție pentru a fi schimbate", a declarat Iulia Zaharciuc, șeful Direcției de Achiziție și Distribuție Ajutoare din cadrul primăriei Constanța.

Reamintim că acesta este unul din proiectele sociale ale lui Mazăre cu care s-a lăudat peste tot.

Vezi contractul atribuit AICI

UPDATE

Ce spun reprezentanții societății Geocor Trade IMP-EXP SRL despre problema puilor congelați

„În luna octombrie a fost o criză pe piața cărnii de pui. Am aplelat la mai multe avicole pentru a aduna întrega cantitate de pui, pe care o livrăm primăriei Constanța. Lotul cu probleme a fost schimbat și lucrurile au intrat pe făgașul normal. Sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme în viitor", a declarat Leonard Nedelcu, administratorul societății Geocor Trade IMP-EXP SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Inna 27 Oct, 2012 14:06 Astia fac figuri si reclamatii si atunci cand primesc gratis!!! Incredibil!