Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primar de municipiu, eliberat din arestul preventiv

ro

18 Apr, 2015 12:18 1359 Marime text
 
Curtea de Apel Târgu Mureș a respins propunerea procurorului Direcției Naționale Anticorupție Serviciul Teritorial Târgu - Mureș, de prelungire a măsurii arestării preventive a primarului din Gheorgheni, Mezei Janos, acuzat de fapte de corupție, și a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu, informează Agerpres.

Potrivit unei informări a Curții de Apel Târgu Mureș, instanța a dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului Mezei Janos și a decis luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Instanța l-a obligat pe inculpatul Mezei Janos ca, pe perioada de 30 de zile a arestului la domiciliu, să nu părăsească imobilul situat în Gheorgheni fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza și i-a atras atenția acestuia că, în caz de încălcare cu rea-credință a măsurii sau a obligațiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Decizia Curții de Apel Târgu Mureș este definitivă.

Mezei Janos este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu, de șantaj și instigare la delapidare. El a fost plasat sub control judiciar însă după ce instanța a constatat încălcarea condițiilor s-a decis arestarea preventivă a acestuia.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii