Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima statiune all inclusive de pe litoralul romanesc, intre Costinesti si Olimp

ro

10 Aug, 2010 16:52 2669 Marime text
litoral2_28017100.jpgÎn maximum 4 ani litoralul românesc va avea o nouă staţiune, relatează REALITATEA FM. Este vorba despre un proiect mai vechi ce presupune o premieră pentru turismul autohton - o staţiune de tip all-inclusive.

Terra va fi ridicată din temelii lângă localitatea 23 august, între Costineşti si Olimp. Construcţia va cuprinde în total două hoteluri cu 13 etaje, 40 de vile, un heliport şi terenuri de minigolf. Potrivit proiectului Terra va beneficia şi de o bază de tratament, pentru odihnă şi refacere, dotată cu aparatură ultramodernă, la standarde europene.

Primarul localităţii 23 august, Mugur Mitrana, declara la Realitatea FM că proiectul a intrat în linie dreaptă. Este vorba despre investiţii in totalitate private, susţine acesta. Aproape toate avizele au fost obţinute, investitorii au cumpărat terenuri de la localnici, iar Ministerul Turismului deja a promis că va da o mână de ajutor pentru infrastructura viitoarei staţiuni, mai spune primarul localităţii 23 august, Mugur Mitrana.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii