Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima reacţie a lui Traian Băsescu privind posibila sa arestare

ro

22 Oct, 2016 18:04 3851 Marime text
Traian Băsescu a comentat în exclusivitate la România TV afirmaţiile lui Radu Moraru, care anunţa trei arestări spectaculoasă în viitorul apropiat. Călin Popescu Tăriceanu, Ion Iliescu şi Traian Băsescu sunt trei dintre numele rostite de proprietarul postului Naşul TV.

Traian Băsescu este de părere că totul este doar o diversiune a unor oameni politici.

"După părerea mea, e o prostie propagată public pentru că suntem în campanie. Sigur, nu Radu Moraru e cel care o propagă deliberat, el e cel care primeşte intoxicarea. Sunt oameni politici, se fac jocuri politice de toate genurile. Mulţi oameni politici, inclusiv fiica mea, sunt chemaţi la DNA pe chestiuni de genul poţi să plăteşti o factură? Managerul spune da. Poţi să plăteşti o factură, drept pentru care procurorul spune iată o instigare. Am ajuns într-o fază penibilă a acţiunilor de reprimare a tot ce ar putea sa fie altceva decât Alina Gorghiu în patria asta, şi Nicuşor Dan", a spus Traian Băsescu la România TV.

"Vreau să ştiţi şi să înţelegeţi de la mine, o spun din experienţă. Nişte ticăloşi pe care nu pot pune degetul vor să îndepărteze tot ce înseamnă om cu experienţă din politică. Dacă se poate, să vina nişte flu-flu de-ăştia care nu ştiu ce e cu instituţiile statului", a msi spus fostul preşedinte al României.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii