Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima radiografie a sistemului de educație specială din România Conferința „DARE for Children with Disabilities”, la Bucureşti

ro

24 Mar, 2015 11:53 1564 Marime text
Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD), în parteneriat cu Biblioteca Națională a României, American Corner București și Ambasada Statelor Unite la București organizează joi, 26 martie, începând cu ora 10.00, Conferința ”DARE for Children with Disabilities”.

În cadrul conferinței CEDCD va prezenta rezultatele preliminare ale primei cercetări realizate la nivel național cu privire la calitatea și dimenisunile sistemului de educație specială din România, pe baza datelor colectate din teren de la cele aproximativ 200 de școli speciale din România, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
 
 Evenimentul se desfășoară în cadrul Proiectului ”Dignity, Access, respect, Education – DARE for Children with Disabilities,” finanțat de Fundația pentru o Societate Deschisă – Inițiativa pentru Drepturile Omului.
 
Scopul Conferinței este de a promova educația incluzivă și nediscriminarea copiilor cu dizabilități, precum și nevoia acută de reformă în sistemul de educație din România.
 
Invitat special, Jane THOMPSON, M.Ed. - Specialist în educația și dezvoltarea timpurie a copilului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii