Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima declaraţie a noului primar din Nicolae Bălcescu "Categoric rămân independent"!

ro

11 Jun, 2017 23:59 15391 Marime text
Dumitru Timofte a reuşit să câştige alegerile parţiale din comuna Nicolae Bălcescu în faţa candidatului PSD, Nicolae Ciocănete. Pe tot parcursul scrutinului, cei doi s-au luptat umăr la umăr iar după numărarea voturilor, Timofte a câştigat mandatul de primar cu o diferenţă de doar 4 voturi. Contactat telefonic, noul edil al comunei, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că lupta a fost extrem de grea iar victoria cu atât mai frumoasă. "A fost greu, extrem de greu, m-am luptat cu cel mai mare partid, dar am reuşit.  Sunt extrem de bucuros şi emoţionat", a spus Timofte. Întrebat dacă va îşi va duce mandatul de primar până la capăt ca indepedent, Timofte a fost categoric în această seară: "Am câştigat ca independent, aşa voi rămâne până la finalul mandatului".
Este foarte posibil ca primarul să-şi menţină şi pe viitor acest punct de vedere, cu atât mai mult cu cât în trecut a fost membru atât al PNL cât şi al PSD şi cunoaşte extrem de bine modul în care se face politică în ambele formaţiuni politice.

Citeşte şi: 

Alegeri parţiale. Dumitru Timofte este noul primar al comunei Nicolae Bălcescu. PSD pierde alegerile la 4 voturi diferenţă!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stros (dragu) 13 Jun, 2017 11:24 Felicitari. Bafta in noua functie. Ma bucur pt.tine sper sa fii un primar destoinic.
  • Eu 12 Jun, 2017 11:11 Felicitari!