Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-procurorul Octavia Toader, vecina lui Niţoi „Domnul comisar-şef îndeplineşte cu promptitudine sarcinile trasate de procurori”

ro

21 Nov, 2010 11:17 5250 Marime text

ciocan_justitie.jpgŞefa Parchetului Judecătoriei Mangalia a trimis instanţei un document în care-l "spală" pe comisarul-şef Cristinel Niţoi, acuzat că ar fi protejat interlopi periculoşi din Constanţa, scrie în ediţia on line Evenimentul Zilei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, Octavia Toader ar putea intra în analele justiţiei, la capitolul "aşa nu". Aşa susţin surse din magistratură, care au categorisit drept "incalificabil şi fără precedent" gestul acesteia de a sări, cu "referinţe oficiale", în ajutorul comisarului-şef Cristinel Niţoi - arestat pentru că ar fi acoperit fărădelegile mai multor clanuri interlope care ar fi ajuns să facă legea în judeţul Constanţa, printre care s-ar număra nu doar gruparea condusă de Nuredin Beinur, ci şi membrii unei reţele intrate în vizorul anchetatorilor pentru trafic de carne vie.

Concret, potrivit unui document ataşat la dosarul lui Niţoi, aflat deja pe rolul instanţei, prim-procurorul Octavia Toader (de altfel, vecină cu poliţistul, după cum au explicat chiar colegi ai acestuia din urmă), a trimis instanţei - prin intermediul avocatei acestuia, un document prin care încearcă "să-i spele imaginea comisarului".
"Documentul ar fi putut cântări, e drept, destul de «greu» în încercarea de a-i convinge pe magistraţi că poliţistul nu reprezintă un pericol social iminent şi, prin urmare, poate fi cercetat în libertate. Cu atât mai mult cu cât poartă semnătura şi ştampila unui procuror-şef.
Pe scurt, iată ce notează prim-procurorul în documentul care-i poartă semnătura şi ştampila: "Domnul comisar şef Cristinel Niţoi a colaborat, în calitate de lucrător de poliţie judiciară, cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, în perioada în care a activat la Poliţia municipiului Mangalia şi Poliţia Staţiunii Neptun, în cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale din cadrul acestor unităţi. În această perioadă, a desfăşurat activităţi specifice muncii de poliţie judiciară, dovedind o implicare susţinută în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi operativitate în efectuarea activităţii de cercetare penală în cauzele instrumentate".
Continuarea pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/prim-procuror-in-sprijinul-politistului-lui-beinur-913041.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • paca 03 Dec, 2010 18:18 vecina de langa casa niciodata nu te lasa.Procuroarea asta e prietena hotilor niciodata nu-i aresteaza.Sa intrebe cineva cate arestari a facut .E o nesimtita si isi bate joc de munca politistilor
  • justice 21 Nov, 2010 07:57 mafia de la managalia-sa vedeti ce trafic de influenta se face acolo-dna nu aresteaza pe nimeni corupt la constanta?