Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezentatoare TV din România. Mesaj sfâșietor la un an după ce soțul i-a fost ucis cu bâta de un fost angajat

ro

06 Mar, 2016 18:56 2764 Marime text

În urmă cu un an, arădeanul Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tuning auto, a fost găsit în stare critică la serviciu, unde a fost lovit cu brutalitate, cu o bâtă de baseball, de către un fost angajat, scrie adevarul.ro/locale/arad.

Arădeanul a intrat imediat în operaţie, dar victima a pierdut şi foarte mult sânge, din cauza leziunilor, ceea ce a cauzat alte complicaţii și după aproape două săptămâni de la acel moment Valentin a pierdut lupta cu viaţa.
De atunci familia nu îşi mai poate reveni din şoc. Soţia lui, Diana Mariş Costea, a trimis la un an de la tragica întamplare un mesaj pe site-ul de socializare Facebook: „Noaptea dintre 5 şi 6 martie 2015. O noapte a tristeţii, a disperării, dar şi a speranţei. Incepand din aceasta noapte, Vale era tot mai departe de noi, spre a fi tot mai aproape de cer”. În urma acetui mesaj au început să curgă altele de la prieteni şi cunoscuţi. Valentin Costea avea 36 de ani Valetin Costea şi era căsătorit cu prezentatoarea TV Arad Diana Mariş din anul 2008.
Sursa text si foto: adevarul.ro/locale/arad
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii