Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Previziuni 2016 Ce pericole ne aşteaptă în Noul An

ro

01 Jan, 2016 15:26 1754 Marime text
 
2016 este anul în care trebuie să terminăm proiectele începute în ultimii opt ani. Numerologul Mihai Voropchievici spune că anul acesta vor avea loc schimbări majore pe întreg mapamondul.
 
„Intrăm într-un an universal nou, este un final de ciclu de nouă ani, an material, şi, la final de ciclu, e an de bilanţ. Tragem linia şi adunăm şi vedem ce am făcut în cei opt ani precedenţi.  (...) Referitor la muncă, vom obţine succese în afaceri cu străinătatea. Anul Nou înseamnă tot ce e legat de străinătate”, a spus acesta la România TV.
 
„Trebuie să ne desprindem de ce tot ce e vechi, perimat, de obiceiuri, de oameni care nu mai sunt folositori, de forme de manipulare şi de tendinţele retrograde. S-a mişcat ceva cu această schimbare de Guvern, dar a fost una de conjunctură. Vor fi reuniuni la nivel internaţional, multe summit-uri pe toate domeniile, inclusiv de apărare, la niv de guverne, de ministere şi tot ce înseamnă alianţe politice”, potrivit numerologului.
 
„La nivel de mapamond apar descoperiri extraordinare, revelaţii , mărturisiri în urmă decesului unor somităţi, unor mari personalităţi. Anul care vine vine cu lucruri de încercare din toate ţările, sunt nişte capete de afiş care au ţinut atenţia şi a venit punctul terminus.  Deznodământ fericit în multe domenii. Evenimente ce iau autorităţile prin surprindere în toate ţările. Cele mai importante vor fi în Statele Unite, acolo vor fi mişcări de care multă lume depinde, schimbare la nivel prezidenţial, cu alt model de gândire şi se pregătesc nişte lucruri interesante.  Apar modificări ale graniţelor unor regiuni geografice. Tendinţa de expansiune va continuă, nu s-a încheiat”, a precizat Mihai Voropchievici.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii