Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul criminal de la Delfinariu află azi dacă va fi pus în libertate

ro

16 Aug, 2016 10:28 3619 Marime text
Nicolae Filimon, principalul suspectat că a înjunghiat mortal o vânzătoare, în luna mai,  află astăzi dacă va fi pus în libertate. Magistrații Tribunalului Constanța vor verifica măsura preventivă dispusă în prezenta cauză, iar oricare va fi decizia, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
 
În rechizitoriul cauzei, procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, arăta că, în seara crimei, bărbatul ar fi băut un litru de ţuică, ar fi luat un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri, şi era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit.
 
A intrat în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, unde lucra victima, Adriana Farcaş, pentru a lua un pachet de ţigări, deşi nu avea bani la el.
 
„I-a cerut victimei să nu ţipe, să-i dea un pachet de ţigări, că nu-i face rău. Victima l-a refuzat. El a scos cuţitul şi a ameninţat-o să-i dea ţigări, că altfel o omoară. Femeia a ţipat. El a intrat după ea şi a înjunghiat-o“, a mai precizat Sadîc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii