Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele României, Klaus Iohannis Pompierii reprezintă un liant în interiorul societății românești

ro

13 Sep, 2016 09:23 1618 Marime text
Cinstirea memoriei pompierilor militari căzuți la datorie constituie o obligație morală și un reper de onoare și patriotism pentru generația actuală și pentru cele viitoare, afirmă președintele Klaus Iohannis, azi, în mesajul transmis de Ziua Pompierilor din România.

„Prin serviciul public prestat, pompierii reprezintă un liant în interiorul societății românești, care asigură întărirea sentimentului de securitate", subliniază șeful statului, citat de Agerpres.

Iohannis arată că Ziua Pompierilor din România aduce în memoria tuturor, prin semnificația sa istorică, actul eroic de afirmare patriotică a calităților morale și de luptă ale pompierilor militari.

El le transmite pompierilor urările sale de bine, sănătate și succes în activitate, arată Agerpres.

„Întotdeauna voi fi alături de dumneavoastră, întrucât progresul economic, solidaritatea civică și socială nu se pot realiza decât într-un climat de siguranță, în care cetățenii se simt protejați. Vă rog să primiți urările mele de bine, sănătate și succes în activitate, însoțite de tradiționalul «La mulți ani!»”, încheie Klaus Iohannis mesajul transmis de Ziua Pompierilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii