Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a denunțat terorismul evreiesc Președintele Reuven Rivlin, ameninţat cu moartea

ro

03 Aug, 2015 16:35 1092 Marime text
Poliția israeliană a deschis o anchetă privind amenințările publicate pe rețelele de socializare împotriva președintelui Reuven Rivlin, care a condamnat “terorismul evreiesc” după un incendiu soldat cu moartea unui bebeluș palestinian, a anunțat astăzi purtătorul de cuvânt al instituției, informează Agerpres.
 
Chiar în ziua atacului anti-palestinian de vineri, Rivlin a publicat pe pagina sa de Facebook un text, în arabă și în ebraică, intitulat “mai mult decât rușine, simt durere”. “Din nefericire, se pare că până acum am tratat fenomenul terorismului evreiesc cu lejeritate”, a adăugat președintele, făcând apel la luarea unor măsuri concrete împotriva autorilor unor astfel de acte. Niciun suspect nu a fost arestat până în prezent.
 
În cele peste 2.000 de comentarii care au urmat, unii salută această luare de poziție, în timp ce alții denunță “un trădător”. “În Rusia, te-ar fi găsit tăiat în bucățele într-o cutie de pantofi”, a scris un internaut. Poliția a anunțat că a deschis o anchetă după ce a primit unele informații din partea serviciului de securitate al președinției.
 
Sursa: Agerpres
Sursa foto: www.middleeastmonitor.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii