Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
23:39 17 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir „Constănțenii vor oameni noi pentru alegerile parlamentare“

ro

23 Sep, 2016 14:08 747 Marime text
Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate, că a propus Filialei Constanța a Partidului Național Liberal să vină cu oameni noi pentru alegerile parlamentare pentru că „asta își doresc constănțenii”, reiterând ideea că nici el nu va mai candida pentru un nou mandat în Parlamentul României.
 

„Este un punct de vedere al meu personal să venim cu o echipă nouă pentru alegerile parlamentare. Mi-am asumat acest lucru și nu am făcut-o întâmplător. Am simțit că locuitorii județului Constanța își doresc o reînnoire a clasei politice, nu neapărat o reîntinerire, - O REÎNNOIRE. Eu cred că fiecare dintre colegii mei actuali este perfect capabil să continue pe actualele lor funcții din Parlament, dar cred că oamenii sunt de altă părere. Constănțenii vor oameni noi, perspective noi”, a subliniat deputatul PNL.

Gheorghe Dragomir a mai declarat că principiul meritocraţiei va sta la baza selectării candidaților, iar listele vor fi cunoscute în aproximativ 10 zile.

„Vom selecta cei mai buni oameni pentru această listă și cred că astfel îi vom motiva pe cetățeni să vină în procent mai mare la vot anul acesta. În aproximativ zece zile vom avea listele gata. Candidații vor fi aleși strict pe principiul meritocrației. La începutul lunii octombrie vom cunoaște concret care sunt persoanele propuse de PNL Constanța”, a precizat președintele liberalilor constănțeni.

Ti-a placut articolul?

Comentarii