Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PDL Constanţa despre greva parlamentară a opoziţiei

ro

04 Feb, 2012 14:29 1389 Marime text

Parlamentarii opoziției au inventat statutul de parlamentar la fără frecvență


Recunosc că nu am avut nici o emoție vizavi de faptul că parlamentarii PNL își vor da demisia, dat fiind faptul că cel puțin aici, pe plan local, aceasta nu era decizia lor. Nu e un secret pentru nimeni faptul că liberalii constănțeni nu au capacitatea să ducă la bun sfârșit un demers politic serios.

Dealtfel decizia nu aparținea liberalilor, acestia nemaiavând de mult nici un cuvânt de spus, mai exact din momentul în care au acceptat coaliția cu PSD, implicit cu primarul Constanței. Ei sunt în mod evident subordonați acestuia, iar orice demers pe care îl întreprind este de fapt demersul PSD-ului. Din păcate singurul care pare a avea coloană vertebrală și care pare a încerca să salveze demnitatea PNL Constanța este Victor Manea, dar cu o floare nu se face primăvară...

Dincolo de asta, decizia de a intra în grevă parlamentară mi se pare nefirească...În acest mod parlamentarii opoziției au inventat statutul de parlamentar la fără frecvență, sfidând și nerespectând votul propriului lor electorat. Ce s-ar întâmpla dacă profesorii sau medicii ar proceda la fel?

 

www.christiangigichiru.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii