Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Patronatului Apei, Felix Stroe, a deschis Forumul Regional al Apei 2011

ro

13 Jun, 2011 15:20 1253 Marime text

În această dimineaţă, de la ora 10.00, la Palatul Parlamentului, în Sala Nicolae Iorga, a început cea de-a XII-a ediţie a Forumului Regional al Apei 2011, la care sunt prezente peste 100 de firme de profil din domeniul alimentaţiei cu apă şi canalizare din România, Bulgaria, SUA, Republica Moldova.

Deschiderea Forumului a fost făcută de către Vasile Ciomoş, preşedintele Asociaţiei Române de Apă, dar şi de către Felix Stroe, preşedintele Patronatului Apei, directorul general al SC RAJA SA Constanţa.

De la ora 11.00 va avea loc deschiderea oficială a celor peste 100 de standuri, printre care se numără şi SC RAJA SA Constanţa. Turul la standuri va fi urmat de o sesiune de seminarii despre legislaţia în domeniu, despre tehnologiile avansate pentru sporirea calităţii apei, dar şi discuţii despre protejarea resurselor de apă.

Printre participanţii la acest forum se mai numără preşedintele Comitetului Teritorial Sud, director general al Companiei de Utilităţi Publice Brăila, Mihail Chiriţă, preşedintele Comitetului Teritorial Vest, director general AQUATIM SA, Ilie Vlaicu, preşedintele Comitetului Teritorial Transilvania, director general Compania de Apă Someş, Dorin Ciatarâş, preşedintele Comitetului Teritorial Argeş, Melania Voinescu, preşedintele Comitetului Teritorial Moldova, Ion Toma, preşedintele Comitetului Teritorial Olt-Jiu, Mircea Niculescu, dar şi directorul executiv al Asociaţiei Internaţionale a Apei, Paul Riter.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii