Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Iohannis a fost operat la Spitalul Militar!

ro

26 Apr, 2016 16:12 1623 Marime text
 
Președintele României, Klaus Iohannis, a fost internat astăzi, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la nivelul umărului drept. Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor.
 
Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, starea de sănătate a președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei.
 
Anunțul a fost făcut după ce întâlnirea săptămânală între premierul Dacian Cioloş şi preşedintele Klaus Iohannis, ce trebuia să aibă loc astăzi, a fost reprogramată.

Iohannis le-a mulțumit medicilor, după intervenția chirurgicală la umărul drept și a anunțat că va reveni mâine la Palatul Cotroceni, printr-un mesaj postat pe Facebook.
 

”Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.” a scris președintele.



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii