Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele i-ar fi cerut demisia printr-un SMS şefului SIE

ro

12 Jun, 2016 08:22 2181 Marime text
Este un scandal despre care presa a scris în urmă cu câteva zile și sunt informații despre amenințări și cereri de demisie. Potrivit România Tv, președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia șefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, printr-un SMS, anunţă www.stiripesurse.ro.

Un alt motiv de supărare pentru Klaus Iohannis ar fi acela că MRU s-ar fi lăudat că din 2019 va deveni viitorul președinte al României.

Față de aceste informații, europarlamentarul Norica Nicolai declară că acest scandal scoate în evidență cât de serioase sunt instituțiile românești. "Dacă o astfel de dispută se tranșează prin SMS, las la o parte că președintele a fost ales pe Facebook, dar chestiunea aceasta mi se pare absolut neserioasă și penibilă pentru instituții".

Cu toate că scandalul a răbufnit în presă, nici Administrația Prezidențială, dar nici SIE nu au confirmat informațiile.Mihai Răzvan Ungureanu ar fi devenit o persoană indezirabilă pentru președintele Klaus Iohannis, șeful statului apelând la un SMS pentru a-i cere demisia șefului SIE, potrivit sursei citate.

Mărul discordiei constă în apariția în presă în octombrie 2015 a unor poze care îl înfățișau pe Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, dormind în mijlocul unei delegații oficiale aflate la Belgrad. Se pare că președintele Iohannis bănuia că oameni apropiați SIE ar avea un amestec în această afacere.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii