Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele COSR, Alin Petrache, şi-a prezentat demisia azi

ro

29 Aug, 2016 14:17 2387 Marime text
Astăzi, preşedintele COSR, Alin Petrache, şi-a prezentat demisia în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al COSR, deoarece nu s-a îndeplinit obiectul la Jocurile Olimpice de la Rio.
 
„Având în vedere că Echipa Olimpică a României nu a reuşit, la Jocurile Olimpice de la Rio, să îşi îndeplinească obiectivul asumat de Comisia Tehnică şi federaţiile naţionale (6-8 medalii), şi aşa cum am anunţat deja că voi face, astăzi mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al COSR în faţa Comitetului Executiv, care va urma paşii statutari pentru preluarea prerogativelor”, a spus Alin Petrache.
 
Acesta regretă că nu le-a putut oferi românilor medaliile şi rezultatele pe care şi le doreau. „Ştiu că am făcut tot ce a depins de mine în ultimii doi ani, dar din păcate criză sportului românesc este una profundă şi care nu poate fi rezolvată cu soluţii de moment. Referitor la chestiunea legată de disfuncţionalităţile echipamentului sportiv de la Rio, am încredere totală în instituţiile statului că îşi vor face datoria cu prisosinţă şi aştept finalizarea anchetei organelor abilitate, dar şi pe cea internă a COSR”, a mai spus Alin Petrache, conform Realitatea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii