Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de DNA

ro

27 Jan, 2011 13:55 1570 Marime text
constantin_nicolescu_b_68876800.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost reţinut după ce, miercuri, procurorii DNA Piteşti au făcut percheziţii la sediul CJ. Nicolescu este cercetat în legătură cu obţinerea de fonduri europene pentru reabilitarea a patru şcoli pretins afectate de inundaţiile din 2005, pe baza unor documente falsificate, informează DNA.

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals, luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.

Preşedintele CJ Argeş urmează să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. DNA precizeză că în acest dosar sunt cercetate şi alte persoane.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii