Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Callatis Mangalia, mulţumit de colaborarea cu primarul Cristian Radu

ro

09 Jul, 2012 18:52 1425 Marime text

Astazi a avut loc reunirea lotului divizionarei secunde, Callatis Mangalia in vederea reluarii pregatirilor pentru viitorul campionat.
Sub conducerea antrenorului Mugurel Cornateanu, pe terenul de la Neptun au avut loc antrenamente pentru readaptarea organismului la efort.
Pana pe 16 iulie, antrenamentele vor continua la Mangalia dupa care se va intra intr-un cantonament centralizat, la Neptun cu jocuri de verificare la Albena, inBulgaria.
Fata de editia trecuta, nu mai fac parte din lot, portarul Cristian Mitrea, fundasii Razvan Damian, Radu Cureteu, Florin Naziru, mijlocasii Cristian Bardu, Robert Lupu, Andrei Sin si atacantii Nicolae Hertu, Adrian Craciun.
Sunt discutii cu cativa jucatori iar la venirea nou-promovatei in Liga I, Viitorul Constanta din Turcia, vormai fi imprumutati cativa jucatori la Callatis.
Antrenorul Mugurel Cornateanu isi doreste ca in doua saptamani, sa aiba creionat lotul cu care va aborda noul campionat iar presedintele Neculai Tanasa este multumit de colaborarea, pe care o are cu noul primar al orasului Mangalia, Radu Cristian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii