Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din România, în vizită la Constanţa

ro

10 Aug, 2012 16:13 1771 Marime text
pastor.jpg

Preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din România (echivalentul Patriarhului României pentru Biserica Ortodoxă) se află astăzi şi mâine în Constanţa.

Prezenţa pastorului Teodor Huţanu are loc în cadrul unui proiect al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea "Viile Noi" din Constanţa (Strada Ion Ursu, Nr.72) care organizează timp de o lună în fiecare vineri şi sâmbătă programe destinate unei mai bune cunoaşteri a practicilor şi convingerilor credincioşilor adventişti. Programele au scop informativ.

"Vin de fiecare dată cu plăcere şi respect în prima Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea din Dobrogea şi a doua de pe teritoriul României, însă aceasă ocazie oferă un plus de interes deoarece programul pregătit se adresează tuturor celor interesaţi de a ne cunoaşte în mod nemijlocit“, a declarat pastorul.

Vineri, începând cu ora 20.00, domnia sa va discuta în cadrul seminarului "Lucrurile mici: reflexiile destinului” despre importanţa unor aspecte aparent nesemnificative din perspectiva pământeană, dar care cântăresc mult în balanţa destinului.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, pastorul Teodor Huţanu va conduce programul ”Născut din nou: născut de sus” care va include un serviciu religios în cadrul căruia vor fi botezate două persoane, amintind de gestul Mântuitorului care s-a lăsat botezat de Ioan şi o predică axată pe miracolul naşterii din nou  împărtăşit lui Nicodim: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu” (Evanghelia după Ioan, capitolul 3, versetul 3).

 Sursa foto: news.adventist.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii