Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posibil blat în Liga 1 Preşedinte de club, chemat la audieri

ro

06 May, 2015 09:23 822 Marime text
 
Scandalul legat de posibilul blat dintre Pandurii şi Universitatea Cluj este departe de final, preşedintele grupării gorjene fiind chemat de poliţiştii care au preluat cazul la audieri.
 
Oamenii legii au răspuns unei solicitări pe care chiar Pârvulescu a depus-o, acesta sesizând în acelaşi timp şi FRF şi DNA, informează Ziare.com.
 
Şeful de la Târgu Jiu se va prezenta la audieri în cursul zilei de mâine.
 
„Sunt acasă, la Mediaş, admir iarba din curte. Am făcut adrese la FRF, la Poliţia Municipiului Tg. Jiu şi la DNA. Aştept să se deruleze aceste anchete pentru a se face lumină în acest caz. Sunt sigur că voi trece cu bine peste. De la Poliţie am un răspuns, iar joi mă voi prezenţa la audieri", a spus Pârvulescu la Sport Total FM, potrivit Ziare.com.
 
Întreg scandalul a izbucnit după ce Consiliul de Administraţie al clubului gorjean a anunţat că l-a suspendat din funcţie pe Eugen Pârvulescu pentru trei luni, acesta fiind suspect de aranjarea meciului cu Universitatea Cluj.
 
Chiar dacă ulterior CA al Pandurii a revenit asupra deciziei, Pârvulescu a considerat că imaginea sa a fost afectată şi a cerut insituţiilor abilitate să ancheteze acest caz.



Sursa: Ziare.com
Sursa foto: tvsud.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii