Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presa din Vest dezbate subiectul morții lui Patrick Ekeng. Mari fotbalişti plâng pierderea dinamovistului

ro

07 May, 2016 10:00 2001 Marime text
Vestea morții fulgerătoare a dinamovistului Patrick Ekeng s-a răspândit cu repeziciune și în presa internațională. Tragedia a fost pe larg dezbătută de jurnaliștii din Franța, Spania, Marea Britanie, SUA, și nu numai. În presa internațională a vuit vestea tulburătoare venită din București.
 
Mari fotbaliști din întreaga lumea au primit vestea cu tristețe și au ținut să marcheze momentul. Stephane Mbia, coleg în naționala Camerunului cu Ekeng, Cafu (dublu campion mondial cu Brazilia), Hector Bellerin (Arsenal) sau Anthony Martial (Manchester United) sunt doar câțiva dintre cei are au reacționat la scurt timp și au publicat mesaje prin care își exprimau regretul pentru pierderea unui coleg de breaslă, potrivit digisport.ro.
 
„Familia cameruneză a pierdut un frate. Nu pot crede asta. Condoleanțe familiei. Odihnește-te în pace, Patrick Ekeng”, a scris Stephane Mbia, alături de o fotografie în care apare împreună cu Patrick și amândoi sunt îmbrăcați în echipamentul naționalei din Camerun.
 
„Odihnește-te în pace, Patrick Ekeng. Ți se rupe inima să vezi încă un fotbalist decedând în timpul jocului pe care îl iubim”, a scris și spaniolul Hector Bellerin.
 
„Vești triste, am pierdut încă un membru al familiei fotbalului. Gândurile se îndreaptă către familie și prieteni. Odihnește-te în pace, Ekeng”, a fost și mesajul lui Cafu, dublu campion mondial cu brazilia, în 1994 și în 2002.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii