Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preoții din Bacău au oficiat o slujbă în memoria Andrei Toader, victima tragediei din Colectiv

ro

09 Nov, 2015 20:42 2073 Marime text
Mai bine de 200 de oameni din Bacău au fost alături, în această seară, de rudele și prietenii tinerei Andra Elena Toader, decedată în urma rănilor căpătate în incendiul de la clubul Colectiv din București. Aceștia au plâns-o pe fată în cadrul unei slujbe ținute de toți preoții parohi din municipiul Bacău.
 
Slujba a fost oficiată de episcopul românilor din Europa de Nord, Macarie, și arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Ioachim,  împreună cu un sobor al preoților parohi din municipiu.
 
„Am venit cu toți ierarhii bisericești din Bacău pentru a fi alături de familia tinerei trecute în grija lui Dumnezeu, după o încercare dramatică pentru ea, urmată de multă mâhnire nu numai familiei sale. Am venit pentru a aduce compasiunea comunității românilor din Scandinavia și Germania. Suntem aici toți preoții băcăuani pentru a aduce alinare celor apropiați și a promite că Elena Andra va fi pomenită în rugile noastre către Dumnezeu. Ne vom ruga și pentru ca astfel de tragedii umane să nu se mai petreacă”, a spus episcopul Macarie, potrivit agerpres.ro.
 
Tânăra Andra Toader, în vârstă de 30 de ani, era fotograf la un studio de evenimente. Ea provenea dintr-o familie modestă cu trei surori și un frate. Aceasta se afla în momentul declanșării incendiului în clubul bucureștean împreună cu sora sa, Gabriela, și prietenul ei, Tudor.
 
Sursa foto: desteptarea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii