Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii şi flori pentru cuplurile de aur de la Medgidia

ro

23 Apr, 2013 13:51 1913 Marime text
„În sufletele noastre se perindă amintirile, gândurile, acel amalgam de sentimente cu bune, cu rele, ce a format un tot unitar de-a lungul vieţii pe care nu a izbutit să-l strice nimeni. 50 de ani de convieţuire înseamnă iubire, respect şi răbdare”, au povestit cu nostalgie perechile de aur care s-au bucurat ieri, 22 aprilie, de sărbătorirea  evenimentului „Nunta de aur”, organizat de Primăria Municipiului Medgidia la sediul instituţiei.
Gazda evenimentului, viceprimarul Luminiţa Vlădescu a fost deosebit de impresionat şi  emoţionat  de poveştile împărtăşite de cele 20 de cupluri prezente la eveniment.
„Vă felicit pentru împlinirea acestei frumoase aniversări şi vă doresc să vă bucuraţi în continuare de viaţă, alături de copii şi de nepoţi”, a declarat viceprimarul, nu înainte ca perechile de aur să fie premiate şi să li se ofere câte un buchet de flori şi câte o diplomă.
După ce au primit premiile, sărbătoriţii au ciocnit pahare cu şampanie şi s-au fotografiat împreună cu viceprimarul oraşului, pentru a avea o amintire de la aniversarea celor 50 de ani de convieţuire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii