Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii pentru elevii de la Colegiul „Regina Maria”

ro

01 Dec, 2010 18:14 1113 Marime text

Elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria" au participat recent la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală şi Coregrafie „Emanuel Elenescu", unde au obţinut premiile I şi II la secţiunea percuţie.

La ediţia jubiliară a concursului din acest an, de la Piatra Neamţ au participat peste 400 de concurenţi din România, Ucraina şi Republica Moldova. România a fost reprezentată de elevi din Constanţa, Botoşani, Baia-Mare, Galaţi, Tulcea, Braşov, Bucureşti şi bineînţeles, din Piatra Neamţ. Concursul s-a desfăşurat într-o singură etapă, pe 6 categorii: instrumente de suflat şi percuţie; canto clasic; muzică vocală tradiţională românească; instrumente populare; muzică de cameră; coregrafie şi dans popular.

Constanţa a fost reprezentată de doi elevi ai Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria":Răducanu Eusebio, clasa a VI-a, profesor Gheorghe Crucianu, care a obţinut premiul II şi Globaru Eduard, clasa a VII-a, profesor Păun Gelu, care a obţinut premiul I.Elevii au fost acompaniaţi la pian de profesor Nazare Liliana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii