Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii la Campionatul Mondial din Bulgaria pentru elita kung-fului dobrogean

ro

24 Jul, 2013 16:22 2305 Marime text
Primăria Municipiului Medgidia pune accent pe sport şi încurajează performanţele sportivilor din municipiu.

În perioada 19-21 iulie 2013,  a avut loc Campionatul Mondial de Kung-Fu ediţia a IV-a ce s-a desfăşurat  la Kavarna în Bulgaria, unde au participat mai mulţi sportivi renumiţi.

În competiţie au participat  doi luptători de la Clubul Sportiv „Marea Neagră” din  Medgidia şi anume: Vatră Andrei şi Ionescu Florentin, care datorită reuşitelor acumulate de-a lungul timpului, fac cinste oraşului.

În cadrul Campionatului Mondial de Kung-Fu, Vatră Andrei a reprezentat Municipiul Medgidia, obţinând astfel două premii şi anume: locul I la proba Tuishou (mâini lipicioase) categoria de vârstă 18-34 de ani, + 74 kg şi locul II, la o altă probă,   Erjiegun (luptă cu arma), iar pentru cel de-al doilea luptător, destinul i-a jucat o festă, accidentându-se înaintea intrării în concurs.

La proba pe echipe „Light-Fighting Sanda" ca stil de luptă, au participat trei sportivi: Vatră Andrei de la Clubul Sportiv „Marea Neagră" din Medgidia, Cadiu George şi Şerban Eduard de la Clubul Sportiv Axiopolis Sport Cernavodă, care au obţinut locul II la categoria de vârstă 18-35 ani, categoria de greutate open.

Unul dintre cei care a contribuit prin muncă, dăruire şi talent este antrenorul de arte marţiale Mircea Stoian, mentorul luptătorilor dedicaţi acestui sport.

Sportivii care au luat premiul I, au fost premiaţi cu aur şi cupă iar locul II,III medalii şi diplome.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii