Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Grindeanu a convocat de urgenţă comandamentul de iarnă

ro

07 Jan, 2017 16:43 1949 Marime text
Şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, în sistem videoconferinţă cu prefecţii, a fost convocată, sâmbătă, la ora 17,00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, anunţă Direcţia Informare şi Relaţii Publice a MAI. Potrivit Biroului de presă al Guvernului, la şedinţă va participa premierul Sorin Grindeanu.
Premierul Sorin Grindeanu i-a convocat sâmbătă la Guvern pe miniștrii Energiei, Economiei, Transporturilor și de Interne pentru a stabili măsurile necesare pentru perioada următoare, când ar putea fi emisă o avertizare meteo Cod roșu de ger.
“I-am rugat și pe ministrul Energiei (Toma Petcu n.r) și pe cel al Economiei (Alexandru Petrescu n.r) și o să vină și ministrul Transporturilor (Răzvan Cuc) și doamna ministru de Interne (Carmen Dan n.r.) la Guvern pentru a pregăti și perioada următoare de Cod roșu. (…) E ședința cu miniștrii pe care i-am anunțat pentru a vedea măsurile următoare, pentru că fiecare în parte gestionează o anumită componentă și să vedem etapele următoare”, a spus Grindeanu la finalul ședinței cu reprezentanții Ministerului Energiei.
Acesta a precizat că le-a cerut operatorilor din sectorul energetic să fie cât mai implicați pentru rezolvarea problemelor, deoarece va crește consumul de gaze și energie electrică.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii