Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Dacian Cioloş – „Acţiunile de combatere a corupţiei dau rezultate"

ro

26 Feb, 2016 13:37 1789 Marime text
 
Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi-a prezentat bilanţul activităţii pe 2015. Şedinţa a avut loc în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierul Dacian Cioloş.  
 
În acest context, premierul a declarat că este important ca România să aloce mai multe resurse pentru prevenirea corupției și promovarea integrității în întreaga societate. „Avem nevoie să dăm exemple pozitive și să facem din integritate și competență regulile jocului în administrația publică. Este evident însă că aceste obiective nu pot fi atinse dacă sectorul public este afectat de clientelism și corupție", a afirmat prim-ministrul, potrivit Agerpres.
 
Acesta a subliniat faptul că, așa cum reiese din bilanțul de activitate al DNA pe anul trecut, „acțiunile de combatere a corupției dau rezultate". Premierul a mai spus că „teama de DNA nu este din cauza modului în care DNA își face treaba în mod exemplar, ci probabil din incapacitatea noastră de a progresa cu aceeași viteză în perfomanță cu care a progresat DNA în acești ultimi ani".
 
Sursa foto: economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii