Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Dacian Cioloş a discutat cu ministrul Apărării din Franţa despre întărirea flancului estic al NATO

ro

29 Aug, 2016 23:13 1426 Marime text
Premierul Dacian Cioloș l-a primit, astăzi, la Palatul Victoria, pe ministrul francez al Apărării, Jean-Yves Le Drian. Cei doi oficiali au discutat despre întărirea flancului estic al NATO, securitatea la Marea Neagră și combaterea terorismului.

"Înalții oficiali au apreciat calitatea și consistența dialogului și cooperării politico-militare între România și Franța și au discutat despre materializarea deciziilor luate în cadrul Summit-ului NATO de la Varșovia privind întărirea flancului estic al Alianței și a securității la Marea Neagră", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit Executivului, în cadrul întâlnirii au fost abordate și oportunități de dezvoltare suplimentară în eforturile internaționale comune pentru combaterea terorismului.

Discuțiile au avut loc în cadrul unei vizite pe care oficialul francez o efectuează în România și au atins și puncte comune de interes care decurg din angajamentele pentru dezvoltarea Parteneriatului Strategic dintre cele două țări, în spiritul noii Foi de Parcurs care a fost semnată în iunie, la Paris, se mai arată în comunicatul citat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii