Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul acuză CNADNR de incompetență Ponta vrea să renunţe la taxa pe podul de la Feteşti

ro

31 Jul, 2014 18:00 2351 Marime text
Premierul Victor Ponta  declarat, astăzi, în şedinţa de Guvern, că vrea să nu se mai plătească taxa de trecere la podul de la Feteşti, în intervalul cuprins între zilele de vineri până luni. Din cauza numărului ridicat de turişti care vin şi pleacă de la mare, la staţia de taxare de la Cernavodă se crează cozi imense de maşini. Ponta a atribuit această sarcină ministrului Transporturilor, Ioan Rus, căruia i-a spus că ar trebui să rezolve această problemă şi să implementeze un sistem care să permită circulaţia normală către litoral şi invers.

Potrivit ziare.com, prim-ministrul Victor Ponta a afirmat astăzi cu privire la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Nationale din România următoarele: „CNADNR e atât de incompetent încât nu poate să facă un sistem ca să facă lumea să platească mai repede, nu e vina oamenilor".

Ministrului Transporturilor, Ioan Rus, premierul i-a spus: „Domnule Rus, n-am gasit un om suficient de inteligent care să îmi spună cum să rezolv fără să stau 2-3 ore la coadă. Deocamdată o rezolvăm românește: ridicăm bariera", a mai afirmat premierul, notează ziare.com.
În momentul de față, nu se plătesc taxe în lunile iulie și august, pe sensul București-Constanța, în zilele de vineri, între orele 18.00-24.00, și sâmbătă, în intervalul 6.00-12.00, precum și duminica, pe sensul Constanța-București, între orele 16.00 și 24.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii