Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul a transmis condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața în urma seismului din Italia

ro

24 Aug, 2016 22:03 1202 Marime text
Premierul Dacian Cioloș transmite condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața în urma seismului care a avut loc în Italia, precizând că a aflat „cu profundă tristețe” că și un cetățean român a decedat, iar alții sunt răniți sau dați dispăruți.

Guvernul precizează că șeful Executivului este alături de familia cetățeanului român care și-a pierdut viața în urma cutremurului din Italia și se află în contact permanent cu Ministerul Afacerilor Externe și cu misiunea diplomatică a României la Roma, care acordă sprijin românilor răniți sau afectați de puternicul seism.

„În aceste momente tragice suntem alături de comunitatea italiană din Amatrice și de toți cetățenii Italiei, loviți de consecințele teribilului cutremur. Am aflat cu profundă tristețe că și un cetățean român și-a pierdut viața, iar alți semeni ai noștri sunt răniți sau dați dispăruți în urma seismului care a avut loc în Italia. Suntem alături de familia greu încercată și de concetățenii noștri aflați în suferință”, a precizat Cioloș.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii